joi, 21 martie 2013

Pareri ale persoanelor care au folosit Solutia Suifan

NOU! Rui Shen Oil, aceleasi ingrediente ca si suifan, mult mai concentrat. 


Pau Yuen Tong Chinese Old Balm, crema supera concentrata pentru intarzierea ejacularii precoce. La fel de cunoscut ca si Suifan in bransa filmelor pentru adulti. Conform feedback-urilor colientilor, Pau Yuen Tong, poate prelungi durata actului sexual pana la 4 ore. Pentru mai multe info, contactati-ne telefonic.





Echipa SuifanOriginal va recomanda spray-ul Suifan Natural si Suifan Plus pentru intarzierea ejacularii precoce. Usor de utilizat, efect rapid si sigur!  Pentru informatii sau comenzi, sunati la numarul afisat sau accesati site-ul oficial suifanoriginal!





Stimati clienti, dorim sa va informam de faptul ca ultimul lot de suifan aparut este foarte slab si am hotarat sa nu il mai comercializam pana nu apare un lot eficient. Ca alternativa sigura, va recomandam spray-ul reman dooz 14000, produs testat de catre personalul nostru. Produs prevazut cu holograma, fabricat in Germania!
Pentru mai multe informatii despre produsul REMAN, apasati pe imaginea produsului:



Vrei sa faci o comanda? Suna-ne: 0729-336-464

Aceste opinii le primim zilnic pe adresa de email oficiala a site-ului!!!


Cu ajutorul acestui produs am reusit  sa depasesc perioada in care imi era teama sa mai am un contact sexual din cauza faptului ca ejaculam foarte rapid.
L-am folosit si il folosesc in continuare.
Il recomand din inima, isi merita toti banii.
Leonard M. Covasna

Am zis sa incerc si eu acest produs, dat fiind faptul ca ejaculam dupa nici 5 minute de contact sexual, iar rezultatele mi-au depasit asteptarile.
Acum pot spune ca exista si produs chinezesc de calitate. Multumesc celor de la SuifanOriginal.ro 
Adrian D. Targu Secuiesc


Suifan m-a ajutat foarte mult dat fiind faptul ca am trecut printr-o perioada deloc placuta, erectiile erau slabe iar ejacularea era extrem de rapida.

Am incercat fel si fel de tratamente scumpe care nu au dat randament, si cu 50 de ron am reusit practic sa scap de aceasta problema foarte familiara noua barbatilor.

Il recomand ca fiind un produs foarte bun.

Dan D. Caracal



Suifan isi merita toti banutzii, isi face treaba foarte bine iar cei care au cumparat ca si mine stiu deja ca nu spun prostii.

Ciprian S, Suceava



Am comandat si a doua zi mi-a sosit coletul, rapid si discret asa cum mi-ati promis.

Va multumesc !

Stelica M. Popesti-Leordeni



Ejacularea precoce este o problema pentru mai toti barbatii, iar faptul ca am reusit sa scap de acest complex inseamna enorm pentru mine.

Ninel E. Ploiesti



Erectiile sunt mult mai puternice de cand folosesc Suifan, iar pentru asta ii multumesc zilnic sotiei deoarece ea m-a convins sa il incerc.

Il recomand si eu acum, si va spun ca merita incercat daca doriti sa scapati de ejaculare precoce si sa aveti parte de erectii puternice.

Sorin A. Bucuresti


Am fost sceptic la inceput pentru ca pana sa gasesc aceasta solutie am incercat mai multe produse, dar am zis sa incerc pentru ca nu e foarte scump si merita incercat. Vreau sa multumesc celor de la SuifanOriginal.ro pentru ca m-au ajutat si ii recomand cu toata inima. 
Ionita C. Giurgiu

 Fiti increzatori si incercati-l, este foarte posibil sa fiti extra multumiti. Se poate folosi si sub forma de tratament curativ, pentru a scapa definitiv de ejacularea prematura. Inainte de a folosi Solutia Suifan, am incercat sute de astfel de produse, insa acum este singurul pe care-l mai folosesc, pentru ca intr-adevar e singurul care a dat randament, in cazul meu. 
Rosca. M. Slatina

Am simtit nevoia sa-mi spun si eu parerea despre acest produs. Cum eu sufar de ejaculare precoce, probabil sunt si altii care au nevoie de ajutor. Si eu la randul meu am primit recomandare de la mai multi prieteni si dupa ce l-am folosit o data , mi-am dat seama ca acesta este produsul pe care-l cautam. Vi-l recomand si nu o sa regretati. Daca dati o cautare simpla pe internet veti vedea ca nu exista vreo parere negativa despre acest produs fapt care dovedesc spusele mele.
Viorel S. Teleorman

Inainte de a ne cunoaste, prietenul meu ejacula prea foarte repede. usor, usor, l-am convins sa incercam, inele pentru penis care mentin erectia mai mult timp, vibratoare si alte jucarii de tip sexshop. A acceptat fara sa stea pe ganduri, si-a ales produsul preferat si l-a folosit pentru mai multe luni, pana cand a reusit sa se controleze si sa-si mentina erectia fara ajutor. Inainte ejacula dupa nici 2 minute, acum chiar si dupa 50 de minute. Drept urmare, daca doriti o schimbare in pat si suferiti de aceeasi problema ca a prietenului  meu, incercati Solutia Suifan fara nici o ezitare, rezultatele sunt garantate. 
Andreea I. Bacau

Am consultat sute de doctori specialisti si majoritatea ne-au recomandat un psiholog, insa prietenul meu refuza cu tarie aceasta optiune. Ne-am hotarat sa incercam mai multe produse de profil, pastile, creme, diverse adjuvante, insa dupa indelungi "testari", am ales. Suifan este cel mai eficient produs de pe piata, cel putin din cele incercate de prietenul meu. Investitie minima, randament  sigur. Asadar, va recomand aceasta solutie cu toata inima tutorora care se lupta cu aceasta problemutza. Pe langa faptul ca ne-a schimbat viata sexuala radical, se pare ca dupa 2 luni de utilizare zilnica, nu prea mai are nevoie de ea. Le multumesc celor de la Suifan Original.ro pentru seriozitate si "ajutor".
Alina F. Iasi

O sa fiu cat se poate de scurt. Am 26 de ani si sufar de ejaculare precoce de cand mi-am inceput viata sexuala. Am fost foarte frustrat din aceasta cauza si de fiecare data cand vroiam sa cuceresc o fata, mi-era teama sa nu ma fac de ras si sa nu ajung subiectul discutiilor jenante.   Am descoperit acest produs la recomandarea unui prieten foarte bun cu care discutam orice, aproape orice.  De-a lungul prieteniei noastre, mi-a facut sute de invitatii si eu l-am refuzat tocmai din aceasta cauza. Intr-o zi m-a intrebat de ce nu-i onorez niciodata invitatiile, sper ca stiti la ce ma refer, sunt pe invers sau care e problema? Am hotarat sa vorbesc cu el si m-a inteles pentru ca si el avea aceeasi problema. Pe scurt, mi-a recomandat Solutia Suifan, sau micul chinez cum ii spune el. Va spun, de cand am aflat de produsul asta, nu mai ratez nimic. In sfarsit simt ca sunt barbat si viata mi s-a schimbat complet, acum pot sa abordez orice femeie fara nici o retinere. Sper ca v-a placut scurta mea poveste si ca veti evita sa treceti prin situatiile prin care am trecut eu. 
Dumitru I. Cluj-Napoca

Buna, sunt Madalin, am 19 ani si recent mi-am inceput viata sexuala. Inca nu stiu ce inseamna exact ejacularea precoce, dar cert este ca in numai 2 minute de la contact, ejaculez.  Am consultat un medic psiholog si mi-a dat cateva sfaturi foarte bune, dar din pacate nu au fost suficiente. Dupa ce am folosit solutia suifan si am observat ca rezist mai bine de 50 de minute, am hotarat cu prietena mea sa o folosim o perioada pana scap de aceasta problema. Culmea, i-am prezentat aceasta solutie si medicul meu psiholog si n-a avut nimic impotriva, chiar mi-a sugerat sa o folosesc ca asta ar putea fi rezolvarea problemei mele. Le multumesc echipei suifan original.ro pentru seriozitate si sfaturile pe care mi le-au oferit. 
Madalin C. Hunedoara

In sfarsit am gasit un produs cu adevarat eficient care m-a ajutat sa scap de teama pe care am avut de la inceputul vietii sexuale, ejaculare precoce. Va multumesc si va doresc multa sanatate. 
Robert F.  Brasov
De asemenea, tot aici veti putea vedea intrebarile adresate de catre persoanele ce sufera de ejaculare precoce si totodata raspunsurile primite de la specialistul nostru, raspunsuri care va pot viza si pe dumneavoastra si rezolva problema in acelasi timp. 

O parere sincera si cat se poate de obiectiva. Am 33 de ani si sufar de ejaculare precoce. Va dati seama ca am incercat toate metodele posibile si imposibile pentru a scapa de aceasta problema, dar fara nici un succes. De cand am descoperit solutia suifan, va spun sincer cu mana pe inima, viata mea s-a schimbat in bine din toata punctele de vedere. Incercati-l cu incredere, va asigur ca nu veti regreta. 
Florian S. Galati

De la o scurta vreme de timp am inceput sa ejaculez mult prea repede, desi sunt cu prietena mea de mai bine de 11 ani. Am comandat si eu o sticluta de suifan de curiozitate si nu imi vine sa cred ca o simpla solutie te poate ajuta atat de mult.  Era bine daca isi facea efectul mai repede, dar nu cred ca exista ceva la fel de bun si sa-si faca efectul in 5 minute..

Bragan D.  Vaslui

Un produs extraordinar care merita toti banuntzii. Cand mi-am cunoscut sotia rezistam 40-50 de minute, dar de la un timp ceva s-a intamplat, nu puteam sa rezist mai mult de 2 minute..Suifan m-a ajutat sa imi recuceresc sotia si s-o pot satisface ca la inceputuri. Va multumesc! Sper ca veti posta si parerea mea pe site-ul dumneavoastra.

Nedelcu V. Baia Mare

Bai..parerea mea e ca e un produs super ok... am gasit si eu suifan original.ro , am intrat si am comandat. Acum ce sa zic... astept sa scap odata de ejacularea precoce ca am avut numai probleme cu femeile din viata mea.

Popescu I.  Galati

Sunt foarte multumim de suifan. Imi pare rau ca mi-a luat atata timp sa fac ceva in privinta ejacularii precoce. Sotia mea e alta femeie de cand am scapat de aceasta problema.

Victor S.  Braila

Suifan e singurul produs pentru amanarea ejacularii precoce care m-a ajutat cu adevarat.  Cu pastilele n-am facut nimic..spray-urile m-au ajutat dar nu mai simti nimic de la ele...Deci, recomand solutia suifan.

Alin S. Ghimpati 

Buna ziua, am doar 21 de ani si sufar de ejaculare precoce.  Am urmat un tratament de 3 luni cu aceasta solutie si in sfarsit am scapat de aceasta povara. Daca treceti prin aceeasi situatie, nu ezitati si folositi cu incredere.

Florian I. Buzau

Sunt foarte multumit de suifan, daca isi facea si efectul mai repede era si mai bine. Am observat ca daca nu astepteti minim 1 ora,  in 30 de minute de la aplicare ejaculezi. In fine, per ansamblu sunt foarte multumim si il recomand.

Dumitru A. Maramures

Suifan e un produs foarte bun pentru amanarea ejacularii precoce, dar ce il face cel mai bun este faptul ca acesta trateaza ejacularea prematura. Pentru erectii puternice, recomand maraton forte sau toot up

Sebastian A.  Caransebes

De cand a disparut suifan de pe piata, am mai incercat vreo 4-5 produse, dar nici unul nu se compara cu suifan..sincer.  Singurul care intr-adevar e eficient si cel putine pe mine m-a satisfacut e spray-ul ala reman dooz 14000 rosu, pe care-l vand si ce de la suifanoriginal, in rest..apa de ploaie. Astept e-mail cand primim suifan din nou in stoc!

Valeriu S. Constanta

Cand mai aduceti suifan? Am incercat din alte parti si e foarte slab, nu se compara cu produsul pe care-l comercializati dumnevoastra. 

Ionita F. Botosani

Am luat spray-ul reman si intr-adevar e la fel de eficient ca si suifan. Preferam suifan pentru faptul ca e sticluta mai discreta, dar e ok si asta.

Rosca. C Valcea

Nu se compara nici un produs cu suifan. Am gasit si eu cateva sprayuri care sunt eficient stud100, reman etc...dar nu actioneaza ca si solutia suifan. In sensul ca, cu solutia te dadeai dimineata si se pastra efectul pana seara. Pe cand spray-urile au efect doar cateva ore de la aplica, 2-3 ore maxim.

Vlad E. Iasi



Solutia Suifan s-a dovedit a fi 100% eficienta in combaterea ejacularii precoce, conform parerilor clientilor nostri si nu numai. 

Suifan ramane in continuare cel mai cumparat produs din Romania impotriva ejacularii precoce!

Nu ezita si ia masuri inainte ca aceasta afectiune sa se agraveze sau mai rau, sa-ti distruga relatia de cuplu!



VREAU SA SCAP DE EJACULAREA PRECOCE, CUM?

Sunt un tanar de 23 de ani si de la varsta de 13 ani am inceput sa ma masturbez, in prezent am ejaculare dupa circa 1 minut si nu pot sa imi satisfac prietena. Va rog spuneti-mi cum as putea sa ma tratez de acest defect. Astept ajutor. Va multumesc



Raspuns specialist: 1. Fii sigur ca nu suferi de nici o boala care ti-ar putea afecta viata sexuala. 

2.Stresul si anxietatea sunt inamicii tai numarul 1 cand esti in pat cu prietena. Incearca sa te eliberezi de ele, traieste o viata sanatoasa, relaxata si fericita. Nu fi nervos cand urci in pat. 

3.Mananca regulat si sanatos. 

4.Incepe sa practici tehnici de respiratie in fiecare zi, ex Pranayam si Qigong 

5. Practica meditatii de auto-relaxare. In timpul meditarii incearca sa te autosugestionezi. 

6. Incepe apoi sa faci cardio si sa mergi la sala. 

7. Incearca sa avansezi cu greutati cand mergi la sala. Daca esti pre slab, pune cateva kilograme pe tine. 

8. Antreneaza-ti muschiul pubic(cel pe care il folosesti cand opresti jetul de urina). Se numesc exercitii Kegel-gasesti mai multe despre pe google

9. Nu te mai masturba. In loc sa te masturbezi fa dragoste calm cu prietena ta sau daca nu ai fa rost de una. 

10. Nu lua substante care dauneaza corpului, sanatatii (droguri, tigari etc). 

11. Nu incepe penetrarea fara a avea o erectie completa. 

12. Daca femeia sta deasupra va intarzia ejacularea.(Incearca) 

13. Fii calm si increzator in timp ce faci dragoste. Respira bine in timpul penetrarii.

Daca aveti si voi o intrebare, va rugam sa ne-o adresati si veti primi raspuns de la un specialist.

68 de comentarii:

  1. Am incercat mai multe produse, dar acesta este singurul care m-a ajutat. Il recomand!

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte bun, recomand 100%

    RăspundețiȘtergere
  3. bai fratilor e incredibil, in sfarsit ceva eficient.

    RăspundețiȘtergere
  4. E si ieftin si cel mai bun..parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa e sandule, am incercat mai mult dar asta e fenomenal

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow' chinezii ăştia sunt nebun i

    RăspundețiȘtergere
  7. Din toate produsele pe care le-am incercat, acesta mi s-a parut cel mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  8. senzational de eficient in intarzierea ejacularii; o perioada de 3 luni 2 flacoane de astea si la modul cel mai sincer in ziua de azi nu mai am nevoie de nici un sprijin pentru ca nu mai am nici o problema. In opinia mea este un produs incredibil de eficient pe care il recomand oricarui barbat.

    RăspundețiȘtergere
  9. am si eu o problema cu ejacularea precoce si as vrea un sfat de la cei care l-au utilizat! e bun? chiar e adevarat ca daca il folosesti zilnic ejacularea precoce "dispare"?

    RăspundețiȘtergere
  10. Pana in momentul de fata asta e cam singurul care s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar ca-i cel mai eficient. Nu am testat foarte multe produse, dar am mai incercat niste spray-uri si nu se compara cu suifanu`

    RăspundețiȘtergere
  12. eu o sa il folosesc de sapt viitoare ca tratament curativ.sper sa functioneze ca am nevoie de erectii strong in aprilie cand vine prietena mea acasa.caci sunt cam dezamagit de produsele pt ejaculare de pe internet.am incercat 3 variante pana acuma si nimic nu sia facut datoria

    RăspundețiȘtergere
  13. John, te asigur ca vei fi foarte multumit. Cunoscatorii stiu ce vorbesc, suifan nu are rival.

    RăspundețiȘtergere
  14. astazi am cumparat si eu sper sa fie asa cum spune lumea pe aici caci sunt o mare dezamagire in pat

    RăspundețiȘtergere
  15. trebuie sa folosesc neaparat prezervativ in momentul actului sexual???

    RăspundețiȘtergere
  16. bineinteles asta dupa ce aplic solutia asta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dupa ce trec cele 2 ore.. Te speli si nu mai e nevoie sa folosesti prezervativul

    RăspundețiȘtergere
  18. Am luat si eu un flacon pentru inceput. Cu cat timp trebuie aplicata inainte?

    RăspundețiȘtergere
  19. la mine nu isi face nici un efect.... nu stiu cat de bun e????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Consultati un medic specialist. Suifan e un produs 100% natural, fara chimicale, contine numai ingrediente naturale. Conform vanzarilor, e cel mai cumparat produs din Romania.

      Ștergere
  20. is c-am dezamagit de el..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)), inseamna ca nu il folosesti cum trebuie coane, eu folosesc suifan de 5 ani si nu m-a dezamagit niciodata da-te cu 2 ore inainte si incearca sa protejezi zona pana iti intra solutia in piele. daca te uiti pe internet nu o sa gasesti nici o parere negativa despre suifan, cum iti explici? e cel mai bun fratelo

      Ștergere
  21. Sunt foarte multumit....intirzie ejacularea cu pina la 2 ore....

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu folosesc numai suifan de mai bine de 5 ani. Chiar daca consider ca nu mai am nevoie, cand prind cate o puicuta, suifan e langa mine :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua, am observat ca nu se mai gaseste pe nicaieri suifan. Va mai aparea vreodata sau a disparut definitiv din Romania?

    RăspundețiȘtergere
  24. Avem suifan in stoc. Va asteptam la magazinul nostru din Timpuri Noi, str. Morilor nr. 26.

    RăspundețiȘtergere
  25. Din toate produsele pe care le-am tot incercat pana acum, suifan mi s-a parut cel mai eficient. Si spray-urile au fost ok, dar de la alea nu prea mai simti nimic. De asta imi place produsul asta, ca intirzie si ejacularea si simti si placere

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  27. A sesizat cineva o mica schimbare a culorii din maro inchis in maro deschis? Mirosul de lemn puternic s-a diminuat, iar produsul nu-si mai face efectul cum trebuie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat schimbarea culorii, dar tot isi face efectul. Nu vreau sa mai incerc altceva. Eu cu suifan imi fac trb

      Ștergere
  28. Buna ziua,

    In cat timp isi face efectul si cu cat prelungeste? Ma refer la spray-ul pe care il recomandati, reman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,

      Spray-ul reman se aplica cu 10 minute inaintea actului sexual si poate prelungi durata actului sexual cu pana la 60 de minute. Dati click pe banner-ul afisat in cadrul paginii pentru a vedea toate informatiile despre produs. Va multumim!

      Ștergere
  29. Buna ziua. Ati primit suifan sau mai urmeaza sa primiti in perioada urmatoare ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Momentan suifan nu se mai fabrica. Cand vom primi, vom posta pe acest forum, precum si pe site-ul oficial.

      Ștergere
  30. Multumesc. Ca alternativa, reman dooz 14000 este singurul pe care il recomandati ? Sau mai sunt si alte sugestii care se pot ridica cu aproximatie la nivelul suifan ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recomandam REMAN deoarece este testat si suntem singuri ca este eficient. Dupa cum probabil ati observat, avem mai multe produse pe site, dar nu stim daca toate sunt la fel de eficiente. De asemenea, avem si spray-urile de la SUIFAN. Suifan Plus si Suifan Natural, dar nu le-am testat, sunt vandute si atat. Va invit pe www.SexShopIntim.ro pentru a vedea toate produsele.

      Ștergere
  31. Ati primit din nou suifan? E Bun?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, da, am primit suifan! E suifanul vechi, autentic, eficient! Pentru comanda sunati-ne la numarul 0729.336.464 sau accesati site-ul oficial!

      Ștergere
  32. Nu sa ma trezit am pus de 2 ore intr-un minut oare de-aia? Cum sa il pun? Si capul dedesput era roșu adică jumate

    RăspundețiȘtergere
  33. E suficient sa aplicati o singura data deoarece solutia este destul de concentrata. Dupa aplicare, asteptati minim o ora pana ce solutia intra in piele.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna ziua , mai aveti suifan original in stoc ?

    RăspundețiȘtergere
  35. Noul lot de Suifan este foarte diluat si este ineficient ! Folosesc aceasta solutie de 3 ani si am fost foarte multumit de ea ! Pot spune chiar ca mi-a schimbat viata ! Am comandat recent o sticluta si am ramas dezamagit cand am desfacut cutia. Solutia este foarte diluata ! Am marit treptat doza in speranta ca-si va face efectul, dar fara rezultat. Pacat ... tot ce e bun tre' sa dispara...

    RăspundețiȘtergere
  36. Intr-adevar ultimul lot a fost destul de slab si am hotarat sa nu mai aducem in stoc pana nu apare un alt lot. Ca alternativa, va recomandam Spray-ul reman dooz 14000. Produs fabricat in Germania, cu holograma, pe baza de lidocaina si vitamina E, pentru mai multe informatii accesati sexshopintim.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut ca aveti suifan pe site . este cel original ?

      Ștergere
    2. Buna ziua, nu mai avem in stoc. In momentul in care primim un lot nou, vom anunta toti clientii. Pana atunci, va recomand spray-ul reman dooz 14000, pe care il puteti achizitiona de pe www.sexshopintim.ro

      Ștergere
    3. suifan e o mare porcarie ..am incercat si in afara de niste usturimi nu a avut niciun efect ..dimpotriva ..nu am mai avut nici erectie

      Ștergere
  37. Si eu folosesc Suifan de ceva timp dar ultima sticluta a fost o dezamagire totala . Nu mai aduceti ceva de calitate ?? A folosit cineva Reman dooz 1400. E bun de ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  38. Salutare colegi ! Dupa cum am spus si mai sus folosesc Suifan de ceva timp ,dar acum nu am mai gasit de calitate. Am incercat ff multe alte produse printre care si Reman dooz 1400 care e bunicel dar nu excelent . De curand am descoperit Pau Yuen tong Balm, este o alifie tot chinezeasca ff buna , la mn are efect similar suifanului . Doar ca trebuie aplicata cu cel putin 1 ora inainte de act sexual nu 15 min cum recomanda ei si trebuie dat putin si pe penis in jos pe ditectia atei . Recomand cu incredere. Nu fac reclama . Sper sa fie de folos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intr-adevar e foarte buna. Am adus si noi. Toti clientii sunt multumiti de aceasta crema/alifie.

      Ștergere
  39. Nu stiu cum e crema pau yuen tong, am folosit doar uleiul rui shen. Fratilor, incercati-l, e mai tare decat suifan de 1000 de ori. Nu o sa va para rau. Eu m-am dat dimineata si seara cand m-am apucat de treaba nu am putut sa ejaculez, e fenomenal.

    RăspundețiȘtergere
  40. uleiul rui shen se simte la sex oral,adica il simte partenera?

    RăspundețiȘtergere
  41. SexShopIntim.ro pana la urma ce ne recomandati in locul suifan ? Care ar fi cel mai bun produs ?

    RăspundețiȘtergere