miercuri, 22 ianuarie 2014

Cum scapi de ejacularea precoce




Ejacularea precoce inseamna ca vorbim despre o ejaculare necontrolata si rapidaadica un orgasm la care barbatii ajung mult mai repede decat si-ar dori eiFoarte multi barbati sunt extrem de stresati din cauza acestei situatii pe care nu stiu cum s-o combata si s-o rezolve.
Adevarul este ca unul din cinci barbati se confrunta cu ejacularea precoce la un moment dat, in viata lor. Daca ejacularea prematura se repeta atat de des incat sa creeze frustrare sexuala la unul sau ambii parteneri, deja incepem sa vorbim de o problema medicala. Fapt ce poate duce la destramarea relatiei, din pacate.
Mai multi factori contribuie la instalarea acestei situatii: stresul cotidian, depresiile, tot felul de probleme legate de sanatatea fizica si mentala pot duce la agravarea acestei deficiente. Mai rar o inflamare a prostatei ar putea contribui la ejacularea prematura.

Iata cateva semnalmente care indica ejacularea precoce (sau prematura):
  1. Ejacularea survine imediat, dupa doar cateva clipe de stimulare.
  2. Placerea si dorinta sexuala scad din cauza acestei probleme.
  3. Apar mai mereu sentimente de frustrare, jena si vinovatie.
  4. Aceste simptome pot fi remediate si cu ajutorul partenerei, daca puneti in practica exercitiile ce le gasiti tot in cadrul blogului nostru.



Nu mai sta pe ganduri! Trateaza-ti ejaculare precoce. Doar 50 ron flaconul. Suifan Kwang Tze este unul dintre cele mai eficiente produse de pe piata impotriva ejacularii rapide.  

8 comentarii:

  1. Super interesant, mai invatam si noi niste lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  2. fratilor ati folosit acest produs de pe acest sait eu ma chinui de vriun an si nu mai gasesc decat facaturi nici un efect

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Andrei, eu numai de la ei cumpar pentru ca mereu mi-au oferit certificat de conformitate. Nu cumpar neaparat pt. ca-mi ofera certificat, ci pentru faptul ca iau de mult timp de la ei si s-a dovedit a fi eficient. Eu sunt din Bucuresti si il achizitionez direct din magazinul lor, au mai multe produse..

    RăspundețiȘtergere
  4. am incercat mai multe produse pana mi-a recomandat un tovarash suifan si dupa parerea mea asta e cel mai smeker

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bun articolul, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. este foarte buna....folosesc de 6 luni si merge ceas....

    RăspundețiȘtergere