vineri, 16 mai 2014

Patru modalităţi eficiente de a trata ejacularea precoce.

Din păcate, nu există o pastilă-minune care să rezolve peste noapte problema ejaculării premature, însă este un lucru de înţeles, mai ales dacă luăm în considerare că această disfuncţie sexuală nu are cauze pe deplin înţelese de către medicii specialişti.


Există însă remedii prin care simptomele pot fi ameliorate, iar medicul specialist îţi poate recomanda una din cele patru metode, pe care ţi le prezentăm in articolul urmator:
1. Strângerea glandului (capul penisului)

Atunci când simţi că îţi vine să ejaculezi, strânge cu degetele capul penisului, astfel încât să se creeze un disconfort uşor iar ejacularea să fie întârziată, iar tu să te bucuri de momente prelungite de plăcere(Incercati! Functioneaza!)
Însă, nu toţi doctorii sunt de acord cu această practică: unii consideră că prin strângerea penisului în cele mai intime momente se va pierde din plăcerea şi performanţele bărbatului, iar rezultatul va fi unul nesatisfăcător.(Este adevarat, dar aceasta este o metoda eficienta de a prelungi durata actului sexual)
2. Gândeşte-te la altceva!

Unii bărbaţi afirmă că distragerea atenţiei este soluţia-cheie în tratarea problemelor erectile, în special a ejaculării premature. Ideea principală constă în distragerea atenţiei de la ceea ce te deranjează, respectiv ejacularea precoce, şi înlocuirea gândurilor cu sentimente care nu au tentă sexuală şi nicio legătură cu partenera de sex.(Un sfat bun, dar facand asta, practic nu se mai numeste partida de sex, tu neputand sa te bucuri de act) Nu recomand!
Câţiva bărbaţi spun că atunci când îşi închipuie că sunt jucători de fotbal sau când rezolvă probleme de matematică...în timpul actului sexual, sunt mult mai dezinhibaţi şi nu au probleme în a-şi menţine erecţia pe o perioadă lungă de timp.
3. Aplicarea cremelor desensibilizante(VEZI AICI)

Există anumite produse sub formă de unguente care au ca bază lidocaina, un agent anestezic ce are capacitatea de a reduce sensibilitatea în zona pe care este aplicat şi de a promova o experienţă sexuală prelungită.
Totuşi, dacă vă gândiţi la această variantă, nu uitaţi să folosiţi un prezervativ sau spalati-va cu multa apa dupa ce ati asteptat timpul recomandat aferent fiecarei solutii pentru că proprietăţile de „amorţire” ale cremei pot fi transmise partenerei, care în loc să se bucure de o şedinţă îndelungată de amor, nu va simţi nimic din cauza tratamentului vostru "special". 
4. Diverse pilule destinate tratamentului altor afecţiuni

...pot avea efecte benefice în cazul ejaculării premature. Chiar dacă aceste reacţii au fost, de cele mai multe ori, descoperite neintenţionat, există categorii speciale de medicamente care pot îmbunătăţi viaţa celor care se confruntă cu ejacularea precoce.
Totusi, daca nu sunteti de acord cu sfaturile de mai sus si vi se par ineficiente, bucurati-va de partide de lunga durata folosind cea mai renumita solutie contra ejacularii precoce. Solutia Suifan!

Conform statisticilor google, suifan este cel mai cautat produs pentru intarzierea ejacularii precoce!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu